Saša Popović dao otkaz najljepšoj voditeljici u regionu! Stalno greške pravila a jedan katastrofalni propust nije mogao da joj oprosti nikako! (FOTO)

Saša Popović je istaknuta figura u nasoj industriji i osoba koja zaista ima veliku moc ali i uticaj sto se tice javnosti. Njegov autoritet se jako rijetko dovodi u pitanje i svi znaju da je pravi magnet za talente i domacin je poznatog takmičenja. On je skupa sa Brenom otvorio produkciju a sada je doslo i vrijeme da se proda. Iako je Sanja Kuzet vec godinama dio Zvezde Granda, skoro od osnivanja takmiečnja, ali bilo je i jos voditeljica koje su i zaboravljene.

Među voditeljicama se nalazi i Ljubinka Buba Dobrosavljev koja je i ranije bila voditeljica Zvezde Granda ali se dešava i njena diskvalifikacija 2011 godine. prema navodima Buba je dozivjela nekoliko neugodnosti pogotov tokom zadnjih veceri u Beogradskoj areni i nakon toga je i Sasa Popović direktor Granda odlucio da prekine njenu funkciju i tada je dao povjerenje Vladi Stanojeviću koji je bio dio Granda. Nakon te sezone dešava se da poznati dvojac Milan Mitrović i Ana SEVIĆ Preuzimaju vođenje Zvezde Granda.