Saša Popović više nema ni prebijene pare: Vozio najskuplje automobile a sada glavni PREVOZ AUTOBUS! Svi se smiju radi toga (FOTO)

Problemi sa kojim se Sasa Popovic suocava su se godinama samo gomilali. Prije 10 dana poznati kreativni direktor “Granda” je dozivio jedan jako nezgodan pad niz stepenice u svojoj rezidenciji i desava se da je dozivio prelom noge. Od tog incidenta za kretanje se sada oslanja samo na stake.

SADA MU JE situacija takva da ne moze ni da vozi nego mora da se osloni na suprugu Suzanu Jovanovic ali i dalje moze se vidjeti da obilazi autobuse diljem cijelog grada. Bivsi vlasnik najvece tvrtke na Balkanu sada ima veliku strast prema automobilima koji su jako skupi a to je imalo uloge jer je on sav novac koji je zaradjivao ulagao u to.

Ne samo da ima luksuzne stanove i kucu u Beogradu  kao i na moru vec moze se pohvaliti i sa velikom jahtom koju posjeduje. PRILIKOM susreta sa Sasom u jednom salonu automobila, ekipa “Premijere” je povela razgovor oko strasti koja je prema automobilima.

Ove dvije stake nadmasuju i lukszni Ferari ili Mercedes– zapoceo je svoju pricu Sasa. Kroz svoj zivot uvijek sam imao jako skupe automobile. Da vas vratim i u doba kada smo bili JUGOSLAVIJA.

u JEDNOM PERIODU kada smo imali poteskoce ja sam koristio autobus kao prevozno sredstvo u trajanju od 4 odine. TO je bilo nevjerovatno ali zanimljivo je to da mi nitko nije ni prisao u tom periodu i rekao “Imajmo malo obzira prema njemu i treba da mu dopustimo da ide autobusom.