SAVETI BABE VANGE ZLATA VREDNI: Ovako će te živjeti u blagostanju, sreću i velikom bogastvu! 5 PRAVILA KOJE PRIVLAČE PARE KO MAGNETE

Ona je nasa poznata slijepa prorocica Baba Vanga i jako je poznata bila u regionu. Naime njena predvidjanja su toliko tacna bila da se i dan danas mnogi iznenade. naime nikome nije jasna situacija da osoba koja nema ni culo vida da tako sve precizno uspije da pogodi pogotov desaanja koja bi se mogla desavati u skorijoj buducnosti.

Naime kako isticu svi koji su joj jako vjerovali Bog joj jest oduzeo culo vida ali je podario moc da vidi nek stvari i desavanja. Osim predvidjanja buducnosti Baba Vanga je znala dosta korisnih savjeta koji bi mogli i vama da donesu dosta srrece. Baba Vanga je prorekla sudbinu mnogim poznatim licnostima a medju njima je bio i Saša Popović. Naime ova zena je vjerovala da neke vrste pravila mogu da dovedu do dosta novca ali i da donesu mnogo srece u zivotu. Kako bi sreca stigla u dom morate da cuvate valutu kao neku amajliju.

AKo zelite da zadrzite bogastvo nikada nemojte da ostavlajte komad hljeba iza  obroka. Cak i hljeb koji je plesniv ne treba se baciti jer to napusta vasu srecu. RAdijte dajte nekim zivotinjama ili pak pticama. Ako vas je desila nesreca trebate da pospete so na svakoj dasci na prozoru vasoj kuci ili stani i dopustite da prenoci na tom mjestu ako zelite ponovo srecu. Nemojte da je dirate golim rukama. Ako ste sa nekim podijelili srecu onda tri puta kucnute u nesto drveno ili tri puna pljunite preko ramena da zlo ne cuje.