BUDITE NA OPREZU: Ako bolujete od ove bolesti, nemojte da jedete KISELI KUPUS! Važno je znati, jer će te ugroziti život

Sada smo mogli d vidimo da imaju neke stetne ishode koje se mogu pronadji iz tehnika koristenja u proizvodnjih ovog povrca- Iako to postoji, neophodno je provesti analizu povoljnih i nepovoljnih ucinaka koje ima kiseli kupus.

Da bi se postigao zeljeni ukus kiselog kupusa zahtjeva dovoljno soli ali to nije dobro i idealno da bi se ocuvalo zdravlje pogotov kada se napravi kombinacija sa vecim unosom vode. Konzumacija prekomjerne kolicine soli moze da dovede do porasti krvnog pritiska i samim tim da se desi opterecenje bubrega i da se samim tim nakupi u zglobove i krvne zile.

 

Prisutnost vece kolicine soli u organizmu moze da dovede do toga da se tekucina azdrzi i radi toga se tijelo bori na sve nacine da vrsi eliminaciju viska tecnosti. Osim toga izremeti se razvnoteza kalija i natrija i to moze dovesti do grceva misica.

Nakon konzumiranja kiseog kupusa preporucuje se da se izbaci sol iz svih ostalij jela i namirnica koje mislite tokom ovog dana unijeti.

Konzumiranje viska soli moze dovesti do viska natrija i mozete osjetiti nelagode u ekstremitetima. Nova istrazivanja pokazuju da veca kolicina soli moze da dovede do novih oboljenja i to teskih.