Savjeti zlata vrijedni od travarke Milice: BILJNA TERAPIJA za zdrav želudac! OVAKO KORISTITE SVAKI DAN i gledajte blagodati

Njeno ime je Milica Jovičić a ona je inace poznata travarka sa Mokre Gore i mnogo godina pomaze ljudima koji imaju probleme sa gastrointestinatlnim traktom. Svoje iskustvo koje je jako bogato o prirodnom lijekovima stekla je od bake i godinama ispred nje ona je sve to usavršavala. Milica pruža svima dobre savjete i koriste sve prirodne lijekove za gastritis, zelucane probleme i  nervozna crijeva.

Jedna od njenih metoda jeste osjecanje tacki na ruci, stopalima te ispod plećke te njihove masiranje moze da vam olaksa sve simptome i poboljsa rad zeludca. Ako su tacke nevidljive, preporucuje se da se pregleda zuc i bubrezi radi dijagnostike dodatne tu.

Milica inace koristi kombinaciju od sest biljaka a to je hajducka trava, sipak, kantarion, majcina dusica, nana i kamilica. Sve ove su biljke specificne a hajducka trava se posebno istice jer je dobar lijek za zeludac i pomaze kod simptoma kao sto su nadutost, problemi sa prsima i varenjem. Osim toga koristi se i za regulaciju sokova za varenje i lijecenje rana.

Milica je rekla da su prirodno lijekovi kao sto su sipak, laneno sjeme , cuvarkuca sve jako dobro za zeludac.