SAVRŠEN TRIK MOJE SVEKRVE ZA UKLANJANJE ŽUTIH MRLJA I IZBJELJIVANJE GRUDNJAKA

Da bi se bijela odjeća održala svježom i zadržala svoju čistoću, postoji nekoliko korisnih savjeta koji mogu pomoći u vraćanju njezine svjetline i uklanjanju mrlja. Limunov sok je jedan od prirodnih sastojaka koji se može koristiti za oživljavanje bjeline bijele odjeće i uklanjanje mrlja od ulja i znoja. Pomiješajte svježe iscijeđeni limunov sok s vodom, uronite odjeću u ovu smjesu i ostavite je da odstoji neko vrijeme prije pranja na uobičajen način.

Sol se također može koristiti za izbjeljivanje bijele odjeće. Napravite pastu od soli i limunovog soka te nježno umasirajte u mrlje prije pranja.

Ocat je još jedan prirodni sastojak koji ima izbjeljujuća svojstva i uklanja neželjene mirise. Uronite bijelu odjeću u ocat pomiješan s vodom prije pranja.

Borna kiselina je također učinkovita za izbjeljivanje bijele odjeće. Potopite odjeću u otopinu borne kiseline prije pranja.

Kora limuna, naranče i mandarine također se može koristiti za izbjeljivanje kože. Kuhajte koru u vodi, dodajte peroksid, uronite odjeću u ovu otopinu i ostavite je da se namaka prije pranja.

Svi ovi prirodni pristupi su nježni prema tkaninama i pomažu očuvanju bjeline bijele odjeće.