Savršen život koji predstavljaju na instagramu ne postoji: POGLEDAJTE MILENU I IGORA KADA IH NIKO NE GLEDA I NE PRATI (FOTO)

Prije par gofina desila se ljubav i ljubavna prica između Milene Popović ali i Igora Jurića. Oni su kratko razmjenili par riječi par puta se vidjeli i tada je sve dovoljno bilo da se ove srodne duse prepoznati i da plane ljubav koja i dan danas traje.

 

Prema prvim sumnjama od mnogih njihova ljubav je i dan danas opstala, napredovala i to je iznenađenje mnogih bilo. Milena Popović koja je ranije bila u braku sa poznatim političarem Oliverom Ivanovićem, sada je ljubav pronašla sa Igorom i sa njim ima sve sto zeli. Iako su rijetko objavljivali i dan danas jako rijetko objave slike Milena Popović i Igor Jurić na temelju Mileninih objava doimali su se jako skladnim parom i oni se cine sada jako cijenjenim parom iz nase javnosti.

Jako cesto se javlja znatizelja u vezi dinamike njihove veze i to sta se dešava van drustvenih mreža, ali ono sto je zanimljivo jeste kada je Milena objavila sliku te je tada slikala nesto sto sigurno nije htjela. Tokom zabave Milena Popović i Igor su bili u toplim zagrljajima i iskreni osmjesi su ih krasili a ovaj trenutak je sada i slikan i tu je za cijei zivot.