Duško Tošić podelio predivne vesti: PRIZNAO DA ČEKA SINA- Porodica sve saznala preko medija! OVO JE SREĆNICA

Brak između Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića vise od godinu dana je na klimavim novima i oni su predmet medija dugo vremena. Prema izjavama Duškovog odvjednika koji sada u javnosti iznosi informaciji cini se da je situacija jako loša i da oni sve sto imaju rješavaju pred sudom. Dokaze koji idu u prilog da Brak Jelene i Duška nastao na velikoj ljubavi i da su ih vezale zajednicke ambicije potvrđuje i Tošićev intervju za medije odmah nakon rođenja njihovog djeteta Nike. Tosic je rekao da ih sada cekaju dozivotne obeze i osjecaj trajnosti koji je u njihovoj vezi od samog pocetka.

Rođenje mog drugog djeteta desio se u roku od godinu dana i jako sam sretan radi toga. Moja težnja seze sve do ovog trenutka. NADAM SE DA CU jednog dana da imam sina koji ce da naslijedi i mene u nogometnom svijetu. Trenutno uzivam u maniru svoje kuce okruzen sa zenama a naravno da postoji prirodna potreba za sinom, ali kada bi i treci bio sin ne bi bio tuzan. Natavimo taj put sve do malog Tošića.

On je dao do znanja da i promijene mjesto stanovanja. Duško je nedavno nabavio i stan na Dedinju i to mu sluzi kao privremeno rješenje. Ali da Duskova zelja da dobije sina ostaje nestvarena jer je Jelena imala dva spontana.