SAVRŠENA KOMBINACIJA ZA ZDRAVLJE: Moć sode bikarbone i meda je ogromna! PROBAJTE

Ono sto malo ljudi zna jeste da natrijev bikarbonat je pravo cudo sto se tice ljudskog zdravlja a to je odmah iza jabucnog ocata. Iako se na prvi pogled ovo ne cini kao neka savrsena kombinacija a to je situacija gdje nam daju mnogo dobro rezultate.

Mjesavina meda i sode bikarbone ima svrhu da poboljsa zdravlje ali i da ojaca snagu kod organizma. Jedinstven lijek je privukao paznju radi potencijala borbe protiv teskih bolesti a neki strucnjaci vjeruju da njegov ucinat moze da pomogne i to nadmasaju tradicione medicinske intervencije.

Postoje razne prednosti koristenja ove mjesavine a to je da se napravi detoksikacija tijela. RAZNI CIMBENICI POPUT NACINA ZIVOTA, stres koji je svuda oko nas, alkohol i pusenje mogu da uticu jako lose na nase zdravlje. Luznost sode bikarbon i meda stvara neko orkuzenje koje nije dobro za bakterije i stetne stanice i cini se da tijelo je zdravo i cisto.

AKO ZELITE DETOKSIKACIJU ORGANIZMA OVAKO URADITE:

Pomjesajte tri kasike meda sa jednom kasikom sode bikarbone. pustite da sjesa se otopi postepeno u ustima. Preporcuje se da ovaj tretman ponovite jednom sedmicno. Nakon dva mjeseca napravite pauzu i po potrebi tretamn ponavljajte.