Suprugu sam prevario sa njenom ROĐENOM sestrom a onda sam vidio STRAVIČNU poruku na stolu: “Stidim se izaci napolje.”

Na drustvenim mrezama u danasnje doba mozemo da nadjemo razna iskustva koja su nevjerovatna i razne ispovjesti od strane osobe koje su na naki nacin dozivjeli neke neugodnosti koje su bile drugacije i cudne. Slijedi sada i porodicna anegdota koja je za kratko vrijeme zaista postala viralna.

Bracne prevare su zaista fenomen koji je rastuci u savremenom drustvu a primjer je kako smo mogli da vidimo poznatu pjevacicu Dragane Mirkovic i Tonija Bijelica. U medijima se saznalo da je Bijelic zaista godinama protiv Dragane i njoj svo vrijeme iza ledja.

Sada jedna prica koja je zaista cudna. Muz je otkrio svojoj zenu bolnu stvarnost koja se desila to jeste napravio je nevjeru sa njenom sestrom. Odlucio je da pocne svoj novi zivot u drugom gradu da bi mogao da on i njegova supruga da izgrade svoje zivote. Bez upozorenja covjek je na stolu ugledao zenino pismo koje je stiglo tako brzo i neocekivano i to ga je iznenadilo.

DRAGI,

Sigurna sam da si se lijepo proveo dok se druzio sa mojim sestrama i bracom. Iako mozda nisam mnogo govorila o tome moram da ti kazem da mojoj sestri Kari pri rodjenu je dodijelen drugi pol i da je o tada ona pronasla svoj novi identetit a to je djevojka. NAdam se da ce te se nastaviti da se zabavljate i da uzivate dalje.