Saznalo se da mu je tata tek kad je preminuo: Mnogi ne znaju da je poznati umetnik bio otac glumca Andrije Kuzmanovića

Iako nije nadaleko poznat, otac glumca Andrije Kuzmanovića bio je veoma talentovan umetnik.

Među srpskim zvezdama u usponu ističe se Andrija Kuzmanović kao omiljeni glumac iz mlađe generacije.

Mediji su bili vrlo pažljivi kada je prije otprilike šest mjeseci postao otac.

Kuzmanović je, prema istorijskim zapisima, diskretno dobio dijete, što je otkriveno tek nakon nekog vremena.

Nakon toga su se pojavile spekulacije koje sugerišu da je Kuzmanović dobio dete sa svojom intimnom družicom, uprkos tome što nisu imali romantične veze, i da su nameravali da zajedno odgajaju dete.

Uprkos glasinama koje kruže po hodnicima, glumac se nikada nije javno osvrnuo na ovu temu niti je tražio medijsku pažnju, zbog čega su ove priče neutemeljene.

Ipak, Andrija je napravio izuzetak od svog pravila i otvoreno razgovarao o svojim strategijama upravljanja roditeljstvom.

Andrijina odluka da se suzdrži od reklamiranja na ovu temu ne iznenađuje, jer je poznato da je on neko ko svoj privatni život radije skriva i izbjegava da o tome razgovara.

Glumčev otac, koji je slučajno bio jedan od naših renomiranih umetnika, dugo je ostao nepoznat javnosti.

Radojica Kuzmanović, iskusni solista, umjetnički rukovodilac i nekadašnji direktor Ansambla „Kolo“, ima cijenjenu poziciju u ovoj oblasti.

Tek kada se glumac oprostio od Radojice na društvenoj mreži Instagram, mnogi su shvatili da je on Andrijin otac.

Kikinda je rodno mesto Radojice Kuzmanovića, rođenog 1955. godine.

Kroz životnu posvećenost i zalaganje svesrdno se fokusirao na promociju i njegovanje narodne igre, što je rezultiralo njegovim zasluženim priznanjem kroz višestruke nagrade za neprocjenjiv doprinos očuvanju tradicionalne umjetnosti.

Tokom sahrane Radojice Kuzmanovića, Miloš Petrović je održao iskren i dirljiv govor, koji je napisao lično Andrija.

Moja voljena Tajo, razumijem zašto si to morala učiniti, i ne krivim te. Ali, kako mi nedostaješ, dragi prijatelju. Tajo, želim da se zahvalim za vreme koje smo proveli zajedno, kao kad smo prali auto ili kad sam drsko pozajmila tvoje šrafcigere. I sećaš se kako si zbog mene nekada crvenio na roditeljskim sastancima? Oh, draga Tajo, to su bili dani. Danas je, dragi moj prijatelju, zaista divan dan. Tajo, devojke nikada neće razumeti vezu koju smo delili kao muški pratioci. Dragi Tajo, postoje tajne koje nikad nisam otkrio svojoj majci, kao što je bilo stvari koje sam krio od tebe, dragi prijatelju. Izvinjavam se što vas nisam vodio u bioskop i zbog nezgode sa vašom “Hondom”. Čak sam i ukrao tvoj potpis i slučajno ti pocepao džemper. Oh, dragi Tajo, danas sam ispunjen dubokim osjećajem sentimentalnosti. I znam zašto – to je zato što te više nemam pored sebe. Uobičajeno je ljudsko iskustvo da cijenimo ono što smo imali tek nakon što ga više nema, dragi prijatelju. Miloš je pročitao Andrijinu srdačnu poruku u kojoj se izražava lični gubitak voljenog prijatelja. U svetlu ovoga, poziva sve koji još uvek imaju svoj dragi tajo da ih čvrsto prigrle i dozvole im da ih obasipaju ljubavlju, jer će bol njihovog odsustva duboko osetiti, kao što Milošu već nedostaje njegov dragi tajo.