Boba Živojinović i prva supruga Zorica sretni ponovo kao prvog dana! PROTIV SRCA SE NE MOZE, SIN FILIP ih spojio ponovo

Ono što se jako dobro zna jeste da je brak Bobe i Zorice bio takav da nije toliko dugo trajao ali ono sto se malo zna jest da se i ranije govorilo da su se bivsi teniser i njegova supruga jako voljeli. Pored toga imali su skladan brak i dobar odnos jedno vrijeme ali onda se rodio sin Filip i shvatili su da je razlika zaista velika i da trebaju da stave tacku na svoj brak i sve oko njih.

To je bio i način da njihova veza pocine ali i nakon toga brak a i supružnici su toliko povezani bili i sada tu svjedoci slika koja se pojavila kada je Zorica izlazila  iz porodilišta a tada je sa njom bio i njen suprug Boba i svi su to skupa pozirali. Mnogi su govorili da je teniser mnogo puta isticao da kada je saznaoda je njegova supruga Zorica u drugom stanju da je to za njega bio divan period je rje prije toga imao tezak period jer je ostao bez oca. On nije krio da sa suprugom se njegov zivot promijenio iz korijena i da se sve od tada promijenilo.

 

Desila se situacija da sam sa Zoricom, Filipovom majkom otisao u kinu a od tate je dobio Fiću koji nije htio da upali. Ja sam ga gurao i onda sam rekao da stane. Usao sam unutra sve sam iscupao i rekao sebi da od tada moj novi zivot pocinje.