Seka Aleksić donijela odluku nakon priče da je Veljko napravio dijete dadilji: Opraštala sam dosta, ali… (Foto)

Seka Aleksić naišla je na razne izazove, posebno od pojedinaca na platformama društvenih mreža. Uobičajeno je da puka objava na popularnoj društvenoj mreži X izazove poplavu dezinformacija i obmana.

Seka Aleksić nije gubila vreme i odmah je donela ključnu odluku po objavljivanju saopštenja, kao što je prikazano u nastavku.

Vođena obostranom posvećenošću porodičnim vrednostima i dubokom rešenošću da zatvori priču koja je uticala na sve, ona je hrabro napravila korak napred, potpuno svesna da ona i njen partner njeguju svoje sinove Jovana i Jakova, ceneći svaki neprocenjiv trenutak proveden u svom životu. prisustvo.

Seka je odlučno izjavila: “Neću davati nikakve primjedbe po ovom pitanju! To je potpuno neistina! Oni koji imaju porodicu i poštuju Boga nikada ne bi otkrili takve informacije”, ustvrdila je Seka.

Veljko je ranije javnosti predstavljen kao “švajcarac srpskog porekla”, a njihovu ljubavnu priču često su poredili sa filmom “Telohranitelj” sa Vitni Hjuston i Kevinom Kostnerom u glavnim ulogama.

Seka, koja je poznata po svojoj pobožnosti, u intervjuima često ističe važnost praštanja, navodeći da je oprostila mnoge stvari i vjeruje da je opraštanje svojstveno ljudskoj prirodi, podržavajući ideju da smo „zaista veliki kada opraštamo.