Seosko imanje Branka Jankovića šokiralo region – Ima 1.800 koza, a njegova supruga je glumica!

Branko Janković, poznat po nastupima u televizijskim emisijama “Vojna akademija” i “Tate”, sjedinio je uspješno dva naizgled različita svijeta: umjetnost i poljoprivredu.

Ovaj izuzetni glumac neumorno se posvećuje kako kazališnim daskama, tako i platnu, ali isto tako strastveno brine o svojoj farmi koza u selu Gunjaci na zapadu Srbije, gdje ima impresivno stado od 1800 koza.

Njegovi proizvodi dobiveni od kozjeg mlijeka stekli su široko priznanje.

U interakciji s ekipom televizijskog showa, Branko je u selu Gunjaci srdačno dočekao goste, tretirajući ih kao i svakog drugog pojedinca.

Ovo mjesto ima posebno značenje za njega, jer je ovdje ne samo on rođen, već i njegov djed i pradjed, a sada ovdje odrastaju i njegova djeca.

Branko je u djetinjstvu pokazivao introvertne sklonosti, a prelazio je četiri kilometra svaki dan do osnovne škole u svom rodnom gradu, koju je uspješno završio. Njegova prvobitna želja bila je postati vozač kamiona, pa je upisao Srednju saobraćajnu školu u Zemunu.

Kako bi se financijski uzdržavao, preuzimao je različite uloge unutar omladinske zadruge. No, tijekom tog razdoblja, počela se razvijati njegova strast prema glumi, a to ga je na kraju odvelo prema kazalištu.

3 thoughts on “Seosko imanje Branka Jankovića šokiralo region – Ima 1.800 koza, a njegova supruga je glumica!

  1. hello!,I love your writing so so much! share we keep in touch more approximately your post on AOL? I require a specialist in this house to unravel my problem. May be that is you! Having a look forward to peer you.

  2. You made some first rate points there. I appeared on the web for the difficulty and located most people will associate with together with your website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *