SEVERINA ima snimak koji je i dalje broj 1! Ovo je muškarac sa kojim je snimala na jahti- pogledajte kako danas izgleda! SVI GA ZNATE JER GA VIĐATE SVAKI DAN

Ovo je skandal koji kada se pojavio je napravio veliki bum na estradi i sav narod se sokirao tome. Svaki dan se jave neke vijesti o poznatim ličnostima posebno onima koji dolaze sa Balkana. Ovdje govorimo o tim nasim zvijezdama koje su uspjele da se obogate na mnoge načine a zlatno pravilo na estradi da nekada i loša reklama moze da bude dobra a to su imale i pjevačice Ceca i Jelena.

Mi smo svjesni da ima mnogo poznatih licnosti koji svoj privatni zivot dobro cuvaju i sa nekim svojim postupcima upadnu svima u oči. Neke osobe mrze da im je paznja na njima jer im to u velikoj mjeri uništi mentalno zdravlje pa veliki broj radi pritiska javnosti odluci da digne ruku na sebbe. Drugi ipak znaju kako i na koji način da se nose sa tim problemima. Radi toga SEVERINU svi znamo kada je izbacila provokativni snimak gdje su se svi sokirali.

U tim trenutcima ona je bila jako mlada i snimak je pokazao da je Severina obiljezila sebe za cijelo zivot. Dugo su je pratili oko tog problema i dan danas se prica o tome kada se spomene njeno ime.