Nažalost odsviran je kraj: Rastali se Petar Grašo i trudna Hana Huljić- Ne može sreća se graditi na tuđoj nesreći! (FOTO)

Mi danas pričamo o jednoj temi koja je blisko povezana sa pjevačem Petrom Grašom ali i mladom Hanom sa kojom je uplovio u vezui. Mnogi su od samog poceetka ih stavili na stub srama, prvo radi odnosa i veze jer nisu marili jer setaju po Splitu i drže se za ruku a on otac joj moze biti. Nedugo nakon toga objavili su da čekaju i dijete i to je svima veliki udarac bio. Danijela godinama nije mogla da se ostvari kao majka i nažalost nije mogla Graši da podari dijete.

Ovaj par je odlučio da se svadba desi na Srpskoj crkvi a napravljeno i svadbeno slavlje koje je bilo za najbliže članove porodice i bliske prijatelje.  Tu je bilo oko 50 gostiju. Hana je objavila i neke slike na Instagramu koje su izazvale velike sumnje jer se tu vidi da je sama a lokacija je Venecija a Graše nema. Na slima a se vidi stomak trudnički i svi su govorili da ona i dalje sjajno izgleda.

Dosta njih je spekulisalo da je ova slika napravljena od strane Petra i da je odlazak u VENECIJU njihov medeni mjesec jer ne mogu destinacije neke daleke jer je ona u drugom stanju.