Sin Viki Miljković odlučio da napusti porodično gnijezdo! Pjevačica neutješna, ne moze da vjeruje da ih napustio! RONI GORKE SUZE (FOTO)

Javnost je u šoku kada su saznali da je sin od Viki doživio jednu vrstu nesreće jer je njega nedaleko od njihovog porodičnog doma napao migrant koji je u tom trenutku tražio novac. Andrej je dijete koje ne voli da se javno eksponira jednostavno ima društvene mreže ali ne zeli da njega prate nepoznate osobe, voli da su to samo bliski ljudi jer nije osoba koja voli pažnju i medije ali radi svega ovoga i njegova majka se nasla u centru pažnje.

Njegova majka je sada poručila ljudima putem medija da prestanu to raditi jer ih policija čeka i sada je njen sin Andrija pod pratnjom policije jer je on odmah to prijavio, kamere su vraćene ali naravno da je migrantima sada teško uci u kraj jer su se sakrili i nisu ni prijavljeni.

On je asda jako često i na putovanjima, a Viki teško podnosi jer on sada ima svoj zivot a ona sada u to sve nije uključena sto posto kako je zeljela. Naravno da je sve to radi djevojke jer kako je ona kroz osmijeh rekla da snajke uvijek odvedu sinoe ali joj je drago jer je našao dobru i finu djevojku.