Bivši dečko Marije Šerifović konačno progovorio, dosadilo mu šutiti! “To mi nije trebalo u životu ali nikako, pitajte nju za to…”

Ovaj članak je privukao zaista dosta pažnje na sebe i to iz više razloga a u samom naslovu smo mi govorili da osoba koja je centar ovog članka a to je Slavka Kaleziću. On je prije svega jako dobar glumac a pored toga i pjevač ali je dosta pažnje privukao na sebe sa svojom emotivnom pričom koju je govorili a o njoj su govorili i mediji.

On je bio kao što ste znali u emotivnoj vezi sa poznatom pjevačicom, i to šest mjeseci sa Marijom Šerifović a svi znamo da ona poslije njega nije imala ni ti jednu jedinu vezu sa muškaracem i zato je svima ovo toliko zanimljivo bilo i predmet interesovanja.  Slavko je sada rekao u medijima nešto o Mariji što mnogi nisu ni znali ni slutili.

U to vrijeme ja sam jako mlad bio, imao sam samo 21 godinu i kazem da tada u tom trenutku nisam imao pojma čime da se bavim i nisam imao ni zelje ni volje. Davno je to bilo ali Mariju pamtim i o njoj imam suoer mišljenje jer je to jedna super i jako dobra osoba vrijedna pomena i ostavila je pečat u mom zivotu.