Slobodan (76) dao oglas da traži ženu- Napisao da ima njemačku penziju i veliku kuću potpuno sređena! TRI ŽENE STIGLE NA PROBU A UJUTRO POLICIJA UGLEDALA STRAVIČAN PRIZOR (ŠOK)

Slobodan Zdravković je dedica koji je imao 76 godine i tražio je suprugu koja bi se brinula o njemu, a on je odlucio da toj zeni nakon njegovog zivota ostane imanje i sve što on posjeduje jer je tokom zivota uspio sve da ostvari to.

Ali onda se dešava jedna situacija koja je sve sokirala. Naime prva žena koja je stigla na oglas, prvo je ugledala otvorena vrata i onda je zatekla mrtvog Slobodana kako leži  anjegova cijela kuća je toliko razbacana bila da je ona pocela da bježi i pozvala policiju koja je odmah stigla na lice mjesta.

Kako su komšije pričale Sloba je inace bio jako dobar komšija i on je trazio tada samo suprugu da ne bi bio sam a onda bi sve to ostavio njoj da i nkoj bude dobro kada njega vise ne bude ali neko je nasilno mu oduzeo zivot.

Odmah je pokrenuta velika istraga i sada se sumnja da je neko stigao tu putem oglasa i u noci ga ubio, nesretnog starca a sada nikome nije poznato ni koliko je novca bilo u kuci koje je ukradeno.

Mnogo je ljudi sada ukljuceno u sve ovo i policija radi sve što je u njihovoj moci. Sumnja se da je tu bila i jedna zena koja je bila pomagac u svemu tome.