Smrt ne prestaje da me juri: Trenutno je 2:0 za mene! VODITELJICA DEA ZAMALO UMRLA- Detalji koji lede krv

Dea Đurđević poznata voditeljica je odlucila da podijeli svoja iskustva koja je imala bliska sa smrću te je otkrila da je dva puta se susrela sa tim. Kao voditeljica PINK televizije jutarnjeg programa Dea je dvije godine morala da se podvrgne operacijama a 4 godine su prošle od jako teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedva spasila zivu glavu.

 

Dok je trajao proces Dea je pokazala koliko je snaga i borbena. Ona je otkrila sada neke nove detalje i nepoznate za sve, posebno sa velikim emocijama je govorila o svojoj majci. Istakla je da je sa smrću se susrela nekoliko puta a prvi put je bilo na samom rođenju.

“Majka mi je heroj, nosila me devet mjeseci a pupčana je bila omotana oko mog vrata. Ljekar je cim sam se rodila je rekao da sam pravi borac i da ce to da bude sastavni dio mog zivota. Smrt je stigla da me stigne ali je sada dva nula za mene.

Ona je odlucila da opiše kako je to izgledalo njeno prvo televizijsko iskustvo. Ona je rekla da je njeno prvo uključenje zaista izazovno bilo. Bula sam zbunjena toliko da su neki mislili da se kadar smrzao jer se nisam micala.