Starac zaveo 20 godina mlađu pjevačicu! SA PONOSOM ŠETA SA NJOM. Sada se pojavila njihova slika koja je sve zaprepastila (FOTO)

Imali ste do sada priliku da čujete za Žiku Jakšića koji je jako poznat i na nasoj estradi je dugo vremena. iza njega ima velika karijera, a tokom zivota sam je govorio da je muzika nesto sto jako voli i da je to njegova ljubav. Njegov privatni zivot je javnosti jako poznat jer o tome cesto govori. NAime sada su se pojavile slike koje su nastale dok je on bio u bliskoj vezi sa 20 godina mlađom pjevaicom Slavicom Ćukteraš.

Tokom zivota je zaista imao ogati ljubavni zivot ali isto tako se desilo da su mu dva braka propala a onda je bio i sa mladom Slavicom Ćukteraš koja je popularnost stekla na takmičenju Zvezde Granda. Njihova veza se desila prije nego li je Slavica ponovo pronašla novu ljubav a to je Vlada Avramov.

Prošli mjesec objavljene su slike iz perioda kada je njihova ljubav tek počela te su tada postali i jako popularni i drustvene mreze su izgorile. Kada su njih dvoje stupili u vezi veliki broj kolega su zaprepašteni bili jer je velika razlika u godinama bila.

Oni nisu htjeli da se osvrću na komentare jer je ljubav takva da ne poznaje godine ali nakon sto su prekinuli vezu Zika je odlucio da budu u dobrim odnosima i d ajoj pomogne tokom karijere.

Ona je zaista mogla da napravi nesto više ali nije joj se dala.

“Nismo se krili da smo u vezi jer je ljubav jaka bila ali nikada nije završila. Slavica je meni draga i za nju mi veze lijepe uspomene.”- rekao je on.