SMR*T se desila kada se nije ni nadala – SUZANA MANČIĆ ne može da smiri se i obuzda suze! ZADNJI OPROSTAJ OD VOLJENOG! “Uskoro se vidimo ponovo…”

Vijest koja se pojavila o covojeku kojeg je voljela cijela nacija odjeknulo je kao bomba a prije nekoliko dana i javnost se zaista potresla radi svega toga. Veliki broj prijatelja se oglasio a samim tim i Suzana Mancic koja nije uspjela da sakrije tugu koliko god se trudila da sve to stavi sa strane. Astrolog poznati Dušan Veličković je iznanada umro dok je bio u Velnes centru-

 

Javnost ga jako dobro zna i pamti po prognozama koje je imao na polju astrologije i numerologije a svojim gostovanjem na TV emisiji on je uspio da

osvoji mnogo gledaoca. Na instagramu Suzana je sada objavila jako dirljivu poruku te je izrazila i saucesce porodici i pokazala da se sada sa svima njima suosjeca i da pati.

“Zelim da dam posljednji pozdrav mom bliskom prijatelju Dušanu Veličkoviću. Sa zvijezdama se druzio, zvijezde je tumacio, pomagao je bez premca bio je jako vješt sa medijima a poseban je bio jer su ga svi voljeli i postovali i nije imao neprijatelja. Mnogo ce mi faliti. Iskreno saučešće zelim da izrazim porodici”- napisala je ona iz njegovu sliku.