Sin Snežane Đurišić sam i napušten postao BESKUĆNIK. “Majka rođena me se odrekla, živim sada sam u parku, borim se.”

Kada se desila situacija d ame policija uhvatila i tada zatvorila iza rešetaka, trazio sam barem jedan poziv a to je poziv koji je trebao da bude upucen majci a ona mi je tada rekla:

“Ti ovdje više nemaš ništa, nemaš kuću ovdje nisi pozeljan i nikada nemoj da dođeš.” Ja sam tada cijelu noc bio sam, prespavao sam na klupi.- zapoceo je svoju pricu Marko Gvozdenović.

Kako smo uspjeli da saznamo pjevacica je odlucila da se odrekne svog sina i ne zeli vise da ga primi nazad i radi toga on je sada preko mjesec dana kod jedne prijateljice a nekada se desi i da prespava u parku. Niko nije mogao ni da zamisli da ce sin tako popularne pjevacice da zavrsi na ovaj nacin.

Cijela ova situacija pocela da se dešava nakon udesa koji je Marko napravio kada je jedna djevojka izgubila zivot. On je zavrsio u zatvoru i tamo proveo neko vrijeme. Kada je izasao van vise nije bio isti odao se alkoholu a i brak koji je imao nije mogao da sacuva, suprug ga je ostavila a i sa majom od tog dana je na ratnoj nozi nikako nisu mogli da nadju zajednicku rijeci.

“Mi vec odavno nismo nikako u dobrim odnosima. Priznajem da sam kriv sam za sve sto sam anpravilo ali isto razumijem da ne zeli da ima komunikaciju samnom. Ja sam kao ona i uvijek kazem ono sto jeste. Njoj sam isto sasuo svu istinu u lice i to joj je naravno zasmetalo. Uvijek sam imao pravi razlog za svadju a kasnije pocinje sve i radi nekretnina. Jedno vrijeme sam pio a najvise nakon smrti oca 2013 godine.