Snezana progovorila o nasilju u porodicu: SVE SE TO DESILO 1. MAJA, ne mogu da se oporavim! (FOTO)

Pjevačica Snezana Đurišić je jod jedna estradna licnost koja osudjuje nasilje u porodici. Ona je odlucila da osudi bili koji oblik nasilja bilo da se radi o partnerskom, roditeljskom nad djecom ili bilo kojom drugom varijentom. U svakom trenutku kada se njoj pruzi prilika, te je sada pjevacica progovorila o nekim detaljima koje ona zna.

 

Iako se kada god se pogleda cini da je ona osoba koja je jako pribrana ona je strucno rijesila neka nedjela pa je i odlucila da pruzi ruku neduznima u ovakvim situacijama. U svojoj bogatoj karijeri Snezana je pomogla velikom broju pojedinaca a o tome nije htjela toliko javno da govori. Prema uvjerenjima, njeno cinjenje dobrih djela ne treba da bude predmet bilo koje rasprave ni ti je ona ikada ocekivala neku vrstu uzvracanja, nego se treba baviti djelima ljubaznosti i to je radila radi svog osobnog zadovoljstva.

Ranije navedene postupke prenijela je i svojoj djeci Maji i Marku Gvozdenovicu. Ucenje je prenijela na svoje unucad i otvoreno je priznala da svoje znanje i sve vjestine koje ima naslijedila od strane svoje majke. Iako rijetko govori o majci ona kaze da o njoj jako cesto misli i da joj je ona u mislima. Tijekom intervjua koji se desio 1. maja ona je govorila o nekim majcinskim disciplinskim metodama kao i fizickom nacinju kaznjavanja i isustvo koje je dozivjela pa je odlucila da sve to ostane zauvijek duboko urezano u sjecanje.

U djetinstvu mi je osttao u sjecanju jedan prvi maj kada smo sestra i ja dobijali novu odjecu i nove haljine. Majka bi nas lijepo obukla i izasli bismo s prijateljima pazeci da se ne isprljamo. Sneza se sa osmjehom sjeca tih dana i govori da je majka oduvijek imala lijepo razumjevanje za djecu. Nikada nije koristila nasilje, ni batine a Sneza to pamti.