ŠOK IZJAVA RUŠKE JAKIĆ: Elitne prostitutke pokušavaju da budu voditeljke! A onda se dotakla i Jovane Jeremić

Voditeljka Ruška Jakić je nedavno izjavila zapanjujuću tvrdnju o svojim kolegama sa televizije, sugerirajući da se njih čak 90 posto bavi najstarijom profesijom.

Njena izjava ne samo da je šokirala čitavu naciju, već je skrenula pažnju i na voditeljku Jovanu Jeremić, čije ponašanje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Kao neko ko je uronjen u svijet televizije, smatram da je obeshrabrujuće što nisam upoznat sa 90 posto pojedinaca u ovoj industriji. To je očigledan problem koji treba riješiti. Kada sam prešao na RTS, imao sam priliku da treniram pod vođstvom Branke Špiček, renomirane radijske voditeljke. Tokom naših sesija, fokusirali smo se na usavršavanje našeg izgovora rečenica, slogova i slova. Danas primjećujem zabrinjavajući trend da čitači vesti mrmljaju tokom svojih emisija, što je jednostavno neprihvatljivo. – objasnila je Ruška Jakić, pre nego što je nastavila razmišljanje.

Moda za mene ima veliki značaj, jer odjeća koju nosim služi kao odraz mog identiteta, aspiracija i društvenih interakcija. Oni diktiraju kako pozdravljam druge ujutro, popodne ili uveče, pa čak i utiču na moje samopouzdanje kada se bavim visokim zvaničnicima ili se pojavljujem na ranojutarnjoj televiziji. Zbunjujuće je svjedočiti da pojedinci, posebno ambiciozni televizijski profesionalci, zanemaruju važnost odgovarajuće odjeće kada se obraćaju medijskim organizacijama.

Otprilike 90 posto tih renomiranih pojedinaca, ne navodeći eksplicitno svoju profesiju, upušta se u razmjenu svoje tjelesnosti za novčanu dobit i nastoji steći status slavne osobe putem nastupa na televiziji. Zašto elaboriram ovu temu? To je zato što se nikada nisam oslanjao na podršku prosperitetnog supružnika ili političara da me potakne naprijed; Nikada nisam koristio svoje tijelo kao sredstvo za postizanje cilja. Moji intimni susreti su uvijek bili vođeni isključivo ljubavlju. Ova osećanja su bila iskreno izražena.

Pored toga, Ruška je iznela svoje mišljenje o voditeljki Jovani Jeremić.

Za to vrijeme Ruška Jakić je izrazila divljenje zbog njene sposobnosti da prepozna najpopularniji način razmišljanja i pohvalila je za to.