ŠOK najveći: Pojavili se podaci- Evo koliko Saša Popović i Lepa Brena uzimaju od pjevača Zvezde Granda, pa oni zgrću pare (FOTO)

Zaista u zadnje vrijeme učesnici ovog takmičenja počeli su da govore neke tajne i koje iz dana u dan se pojavljuju i nakon toliko godina. Saša je odlučio sada javno da progvoori o svim procentima “koje su se uzimali” od djece ili od učesnika naravno. NAravno da svi govore o tome da je Grand koristio talentovanu djecu da zarađuju a onda on je sada konačno progovorio nekoliko riječi o cijeloj toj temi. U finali su odabrali pjevače koji će sa njima da potpišu ugovore od 9 gdoine ali nakon dva neuspjeha dešava se da su mnoi ugovori otkazani i sve se mijenja.

Ako oni tokom tih nastupa vide da pjevač ne zarađuje više od 500 po tezgi ako se ne podigne on iznad 1500-do 2000 neće mu naravno uzeti ništa, a svaki vekiki klinac koji zeli da snimi, ovdje je uvijek dobro došao jer je ovo njihova kuća, odakle su potekli. Oni dobijaju 30 posto prihoda od pjesme, reklame i svega. nije samo jednostrano, nego na obje strane. On kaže da niko od njih bez granda ne bi bio na mjestu gdje je sada. I naravno da je malo koliko god dali, jer su to velike promocije koje traju do isteka ugovora a to je 9 godine. On smatra da su prema svima ispali fer.