Milan Stanković izašao iz ilegale, te poslao nevjerovatnu poruku Jeleni Karleuši! “Na njegove riječi nije mogla da prešuti, odmah odgovorila i to brutalno.” (FOTO)

Nema osobe koja nije čula za Jelenu Karleušu koja je objavila dva nova albuma “Alfa” i “Omega” te svaka osoba je ovo čula. Mišljenja o cijelom albumu su naravno različita, ima mnogo kolega koje su je kritikovale, koje su gvoorile da ne slušaju tu muziku a imaju neke i koji su odusevljeni njenom karijerom ali naravno Jelena nikome od njih nije ostala imuna. Sada se pojavio video na društvenim mražma koje je sve iznenadio. Naime svi znate da je ona neko ko jako voli da se snima i slika a na društvenim mrežama ima milione fanova ne samo iz regiona nego iz cijelog svijeta.
Sada smo mi pronašli jedan komentar koji je se iznenadio, iako su svi mislili da je on odavno u ilegali ali ipak se oglasio. Naime njen jako dobar prijatelj Milan Stanković koji je na njenom jednom snimku ostavio poruku “klasična” te tu nije dodao ni smajli ni srce a ona je na to sve mu odmaha dala i odgovor.
Kao sto mozete da vidite njih dvoje su u jako dobrim odnosima iako se nikada o tome nije govorilo, ni ti demantovalo.
Recite nam mišljenje sada o njima? Svi se pitaju gdje je Milan i šta se sa njim dešava?