ŠOK- Otkrivena najveća zmija na svijetu! SNIMAK LEDI KRV U ZILAMA! Monstrum ima preko 200 kilograma, naucnici potvrdili da se radi o novoj vrsti nikada viđenoj!

U samom centru amazonske prasume pojavilo se novo otkrice koje je sve sokiralo. Naime najveca zmija je pronađena i sve je to sada dokumentovano. Sa velikom hrabrošću mozemo da kazemo profesor i TV voditelj Freak Wonuk je neustrišivo odlucio da pridje ogromnoj sjevernoj zelenoj anakondi. Ona je bila preko 8 metara a kilaza je isla preko 200 kilograma!

Profesor Vonk se zaista zabrinuo kada je vidio prisustvo anakonde iako je njea  glava tolika bila pa skoro kao i ljudska. U ovom nevjerovatnom videu koji se pojavio, holandski biolog je odlucio da neustrišivo pliva pored anakonde koje je toliko ogromna.

 

 

Mi smo za vas spremili video snimka da vidite kako je to sve izgledalo.

Džinovska anakonda je poznata vrsta koja se nalazi u Amazoniji, i poznata je svima od davnina. Nedavno je objavljena nova studija koja pokazuje da se pojavila nova vrsta koja je poznata kao sjeverna zelena anakonda. Radeci skupa sa velikim brojem tima od 14 ljudi koji su stigli iz 9 zemalja doveli su do otkrica o zelenoj anakondi a to je sada najveca vrsta zmija koja se pojavila na nasoj planeti.