ŠOK! Poznata pjevačica Jelena Tomašević teško BOLESNA! Dugi niz godina se bori sa ovom bolesti, a sada je u TEŠKOM stanju! Riječi ljekara su me uništile! (FOTO)

Jelena Tomašević je jedan od pjevačica sa Balkana koja je jako rijetka jer ima jako veliki niz hitova i mnogi kažu kako je njen glas poseban jer ona pjeva jako dobro. Pored toga ona je svoju karijeru podigla na viši nivo kada je bila na Euroviziji kada predstavljala Srbiju. Također je jako dugo u braku sa poznatim glumcem te nema niti jednu mrlju u svojoj karijeri.

Pored svih tih informacija prije par dana do nas je došla informacija koja je mnoge šokirala. Naime, ona je bila gošća u jednoj emisiji gdje je otkrila kako boluje od jako rijetke bolesti a radi se o reumatodnom artritisu. Mnogi kada su čuli ovo ostali su u šoku nisu mogli da vjeruju. Ona je rekla kako je već dugi niz godina bori sa tom bolesti.

“Ljekar mi je rekao kako moje tijelo izgleda 30 godina starije neko kako ono izgleda zapravo.” bile su riječi poznate pjevačice. Nakon toga mnogi njeni fanovi su bili zabrinuti kada je ona ove informacije otkrila o sebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *