TRAGEDIJA u domu porodice Ražnatović! “Volim te najviše, i NIKAD te neću zaboravit!” Veljko podijelio TUŽNE vijesti, estrada PLAČE! (FOTO)

Jedna od jako poznatih porodica u Srbiji je porodica koju čini poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. To je pjevačica koja iza sebe ima jako veliku karijeru te samim time za nju se može reći da je srpska majka jer mnogi su joj dodijelili taj nadimak jer je ona po mnogim pored svog pjevanja posebna po tome što je supruga Arkana koji je preminuo jako davno.

Međutim prije par dana u njenoj porodici se desila jedan tragična situacija koja je mnoge šokirala te kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se ovo desilo. Radi se o tome da je ovo priča o jako dobrom prijatelju Veljka Ražnatovića. Naime, poznati bokser je na društvenim mrežama podijelio tužnu informaciju koja je sve šokirala a to vijest bila o tome kako je preminuo njegov jako dobar prijatelj.

On je podijelio sliku sa njim uz riječi: “Volim te najviše na svijetu brate moj, nikada te neću zaboraviti.” Nakon toga do njega su dolazile mnoge poruke podrške te mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku jer nisu mogli da vjeruju da se ovo desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *