ŠOK VEST: Kemiš slomljenog srca priznao sve detalje o razvodu! “Dragan Stojković Bosanac mi je bio drug a ona me je VARALA sa njim!

Ono što smo sigurni jeste da veliki broj vas nije znalo da je harmonikaš Miroljub Kemiš prije pjevačice Zorice Brunclik je bio jako kratko u braku sa pjevaciom Vesnom Zmijanac. Iako je tada jak omlad bio malo ljudi zna da ga je ona prevarila sa njegovim prijateljem Draganom Stojkovićem Bosancem pa ga je to i mnogo povrijedilo. Naime sve se ovo desavalo 1987. godine. Njih dvojica u tom trenutku su radili na nekim projektima a sa njima je bio i TAhir Turkalić koji je te godine komponovao pjesme koje su sve postale hit.

Ono što je najgore u cijeloj ovoj priči jeste što mu je Dragan STOJKOVIĆ Bosanac pored toga sto je bio poslovni partner bio i dobar kućni prijatelj. Tako da bi na njega i zadnjeg posumnjao. Već u novembru je saznao da je Vesna imala razne avanture i on je predao papire za razvod.

“Ja sam početkom decembra iselio se iz zajedničkog stana a kada sam u januru dosao po svoje stvari to saum vidio i Vladu Jovanovića koji je svima poznat tada bio u gaćama. O njemu imao sam pozitivno misljenje ali sam shvatio da me svo vrijeme i varala sa njim.-”