OVO je nova ljubav Mima Karadžića- Smuvao je 35 godina mlađu kolegicu Natašu i više se ne kriju, ljubav pokazuju iako lice na djeda i unuku!

Njegovo ime je Milutin Mima Karadžić i on je nedavno ušao u vezu sa svojom kolegicom koja je mlađa od njega 35 godina a njeno ime je NATAŠA a oni su odlučili da bi bilo najbolje da svoju vezu kriju nekoliko mjeseci. Iako on u javnosti nju jako često naziva prijateljicom sa njom u kratkom razdovolju je vec bio u javnosti.Prije nekoliko mjeseci u emisiji Nikad nije kasno gdje je i sam bio član zirija.

Ona je bez sumnje dama koja je dobila njegovo srce, iako je velika razlika u godinama njegovom oduševljenju nema kraja. ALi ovo nije toliko neobično je rje Mima oduvijek viđan sa mlađim ženama pa se niko tome ne čudi. Svima je očito da su u vezi ali Mimi je draže da u javnosti govori da mu je to prijateljica i kolegica i to samo iz njemu poznatih razloga.

Premijera predstave koja se održavala je pokazala da su njih dvoje ipak nesto više od prijatelja. Njih dvoje su se pojavili skupa i kratko su zastali pa se uputili ka dvorani. Oni su odmah krenuli jer su primjetili veliki broj novinara pa radi znatizelje novinara su pobjegli.