Spas od krpelja: Samo uradite ovo i NEĆE dirati ni vas ni vašeg psa + savjet kako da ih izbacite iz vašeg dvorišta!

Raspitivali smo se o metodama i strategijama koje ste koristili u borbi protiv krpelja, tražeći uvid u ono što se za vas pokazalo učinkovitim u borbi protiv ovih prezrenih stvorenja.

Ovi recepti, koje ste sami preporučili, mogu se koristiti ne samo za ljude, već i za naše voljene kućne ljubimce.

Ova divna mješavina stvorena je s ljubavlju, pripremljena ne samo za cijelu obitelj, već i za unuke.

Prije nego što smo krenuli u kućicu, uronili smo lavandu, cijeli cimet i grančicu ružmarina u alpu do strmog; po povratku smo ga namazali i pošpricali što je rezultiralo značajnim olakšanjem.

Za šaku cvjetova lavande točan omjer nalaže da se u čašu od 2 dcl doda 1 komad cijelog cimeta i nekoliko grančica ružmarina.

Za očuvanje smjese stavite je u staklenu posudu i čuvajte u hladnjaku. Kada mu istekne rok trajanja, u smjesu samo ubacite alp.

Milka J.

Ove predmete možete s pouzdanjem staviti u svoj džep bez brige o neugodnim mirisima.

Godinama sam se suzdržavao od korištenja sjemenki komorača. Prije ulaska u vrt stavljala bih ih u torbe, cipele i čarape.

Miris krpelja je nepogrešiv u komoraču.

I suprug i ja smo bili podvrgnuti temeljitom pregledu.

Dobrikovci

Krpelji mogu biti izvor unosa vitamina.

Iako možda nije savršeno rješenje, pruža značajnu pomoć u rješavanju problema.

Kontrast između godina nejedenja i trenutne situacije je izrazit, s primjetnim nedostatkom krpelja tijekom većeg dijela sezone, iako se povremeno susretne i neki hrabriji.

Za dulje trajanje poželjno je uzimanje vitamina B. Odlučujem se za standardni dodatak B-kompleksa koji učinkovito sprječava prisutnost krpelja i otklanja neugodne mirise.

Uključivanje u aktivnosti koje promiču vaše zdravlje pozitivan je ishod, čak i ako to znači da se krpelj pritom uhvati.

Žena poznata kao Majka C.

Pažljivo pazeći na svoje dvorište, možete osigurati da ono za vas ostane siguran i siguran prostor.

Kako bi se spriječio neovlašteni ulazak susjeda, preporuča se oko ograde oko 60 cm šljunka ili šljunka, kako je navedeno u načelu broj 1.

Uključite mirisno bilje poput bosiljka, lavande, metvice i baršuna u svoj vrt, jer će ono ne samo dodati ljepotu, već će i emitirati divne mirise.

Budite oprezni i s kućnim ljubimcima, jer je moj sin dobio krpelja od mačke kojoj se zalijepio za krzno. Ne zaboravite pregledati i životinje na krpelje.

Peter Vavak je ime koje mi pada na pamet.

Učinkovit sprej koji se dokazano bori protiv krpelja.

Kako bih stvorila osvježavajuću maglicu, pažljivo odmjerim malu količinu ulja limuna i ulja čajevca, koje potom pomiješam s vodom i stavim u atomizer.

Prije nego što izađem na otvoreno, obavezno nanesem sredstvo protiv insekata na sebe i svoje pse, a ova se mjera predostrožnosti pokazala učinkovitom za nas.

Marija

Kako biste poboljšali mekoću svoje odjeće, razmislite o tome da ovo dodate omekšivaču i ne brinite, neće vam ništa naškoditi. Osim toga, za osvježavajuće iskustvo tuširanja, pokušajte uključiti ulje čajevca u svoju rutinu pranja šamponom.

Osim toga, može se koristiti za pranje rublja kao zamjena za omekšivač. Potrebno je pokositi travnjak. Kada krenete na livadu ili šumu, nanesite ga na razne predmete kao što su kape, rukavi, manžete na čarapama, tenisice, majice, pa čak i kosa.

Bakina mudrost i vodstvo

Probao sam metodu namakanja klinčića u Alpiju i slikanja, ali se nažalost pokazalo neučinkovitim.

Ľudmilka G. stoji kao jedinstvena i posebna osoba sama po sebi.

Dugo sam se godina oslanjao na ovu konkretnu stavku.

Za pripremu čaja od ružmarina jednostavno vrećicu ružmarina (koji se može kupiti u trgovini ili upotrijebiti svjež) prelijete litrom kipuće vode i odmah ocijedite tekućinu.

Uvjerite se da je dobro natopljeno i dodajte jednu žlicu octa.

Nakon toga, obično se koristi u boci s raspršivačem.

Kombinacija eteričnog ulja eukaliptusa i limunske trave u otopini na bazi vode još uvijek se smatra korisnom praksom.