Spreman sam za najgore! Porodica Miroslava Ilića u strahu za njegovo zdravlje koje je jako LOŠE! SVI su zabrinuti, a on teško bolestan!

Kako svakog dana dolazimo do raznih informacija tako i ovog puta smo se susreli sa informacijom koja je sve šokirala te mnogi kada su ovo vidjeli ostali su bez riječi. Miroslav Ilić je jedan od pjevača koji je jako dugo na našoj estradi te samim time mnogi ga znamo kao i to da smo upoznati sa njegovom jako blisavom i velikom karijerom. Međutim u posljednje vrijeme on se povukao i nismo imali nikakve informacije o njemu.

Tako prije nekoliko sati jedan od članove njegove porodice je podijelio jednu informaciju koja je mnoge zabrinula te mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju u ovo. Radi se o tome da je njegovo zdravstveno stanje jako ugroženo te da sada se mnogi članovi njegove porodice su zabrinuti za njega i u strahu su za njega.

Također i on je preko svojih najbližih poručio informaciju za medije u kojoj je rekao da je spreman za najgore te da je svjestan svoje situacije bez obzira na to koliko mu to teško pada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *