DRAMA u domu Zdravka Čolića! Iz porodičnog sefa, nestalo čak 20.000 eura, a kada je policija našla počinioca svi ostali u ŠOKU! (FOTO)

Jedan od legendarnih pjevača iz Bosne i Hercegovine koji je napravio jako veliku karijeru i samim time danas je legenda je Zdravko Čolić. To je pjevač koji je svoju karijeru započeo prije nekoliko decenija i od tada pa sve do dan danas ju je jako izgradio te samim time danas je jedan od najboljih pjevača koji je također miljenik ženske publike.

Tako prije par dana u njegovoj vili se desilo nešto što je šokiralo cijeli Balkan te kada se proširila ova informacija svi su ostali bez riječi i nisu mogli da vjeruju da se ovo desilo. Radi se o tome da je iz njegovog porodičnog sefa nestalo čak 20.000 eura nakon čega je on odmah pozvao policiju. Poslije istrage se ispostavilo kako je glavni krivac za nestanak tog novca bila njegova kćerka.

Naime, ona je uzela čak 20.000 eura a glavni razlog za to je taj da bi svom dečku mogla da kupi novi auto za rođendan. Nakon toga svi su ostalo bez riječi kada su došli do ovog saznanja. Nakon toga je riješen ovaj slučaj a Zdravko je riješio problem sa svojom kćerkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *