Srbin mrtvu majku držao u stanu da bi mogao da prima njenu penziju! Telo se raspadalo u koferu zadnjih 7 godina a on joj tada radio grozne i bolesne stvari

Ovo je priča koja je zaista po mnogo cemu morbidna i strasna te ko od je ovo procitao kod njega izaziva gađenje i nevjerici. Srpski državljanin koji je iz Pariza je svoju majku, tacnije tijelo svoje majke držao u stanu vise od sedam godina u nadi da ce dobija njenu penziju.

Nakon sto se sam prijavio policiji otkrio je stravične detalje svog zlocina i iz svog zivota, Tijelo njegove majke je pronađeno u statusu fetusa to jeste umotanu u ceradu to ukazuje da je jako morbidan i strasan postupak. On je rekao da je to morao da uradi da bi mogao da sacuva penziju svoje majke.

Komsije su izjavile da su pitale muskarca o nestanku njegove majke a on je rekao da se ona vratila za Srbiju da bi tamo provela svoje zadnje dane, tačnije zadnje dana zivota u svojoj domovini. Ali istina je drugacija bila i zaista mračnija od onog sto je i sam predstavio.

Iako su ga oslobodili nakon obdukcije gdje je pokazano da smrt nije nasilna morao je da vrati novac koji je nezakonito uzimao od majke to jeste njene penzije.