POJAVILA SE NIKAD VIĐENA I JEDINA SLIKA MARIJE ŠERIFOVIĆ U VJENČANICI! Jednom je rekla “DA” daleko od ociju javnosti

Marija Šerifovič ne prestaje da nas odusevljava sa dijeljenjem slika iz posebnog svog porodičnog kutka gdje se vidi da njen sin Mario ima svoje mjesto za igranje. Marija je presretna od kako je djecak postao dio njenog ziviota i ona sada stalno svojim pratiocima pokazuje kako njihovi dani idu.

Slika Marije iz 2018 godine koja biljezi jako sretne trenutke u kojem je radosna jer je prvi put nosila vjencanicu razlog je za sve nase osmjehe. Bez sumnje MArija je stekla mnogo priznanja jer je osoba koja ima mnogo duhovitosti jer je posebna i ima poseban smisao za humor.

Da budemo precizniji ona je objavila jednu jako simpaticnu sliku na kojoj nosi vjencanicu a ispod je napisala kratak natpis koji je sve nasmijao “REKLA SAM DA.”

 

Sada u nastojanu da se ona godinama ostvari kao majka, svoju težnju je pretvorila u stvarnost jer je krajem godine zatrazila pomoc od surogat majke da bi se sve njeno ostvarilo. Na njenu snaznu zelju za brakom vjerujemo da ce se i to desiti u neko određeno vrijeme a na nama ostaje da vidimo kada i kako.