Sreća: Darko Lazić po treći put postaje otac- Pjevač blista od sreće, ne može sakriti! SUPRUGA U BLAGOSLAVLJENOM STANJU, on mijenja zivot iz korijena

DARKO Lazi se sada po treci put da upusti u najvazniju ulogu u svom zivotu a to je da ponovo postane otac. Kako su mediji uspjeli da saznaju Katarina, supruga od Darka Lazica je sada trudna i za sest mjeseci u njihov zivot dolazi beba. Par je odlucio da ovu sretnu vijest prenese svojoj porodici i bliskim ljudima i krugu prijatelja koji su oko njih.

Kada su ga kontaktirali Lazic je otvoreno govorio da se radi o trudnoci i rekao je: “Da istina je. Postat cu otac po treci put. Zaista smo presretni ali ne bi dalje da komentarisem ovo je nasa ipak licna stvar.” Jasno je da on jako sretan i ispunjen sada.

Kada se osvrnuo oko sebe Darko je priznao da je ulazak u svijet slave i bogastva ga odvelo na razne stvari. Pocetni uspjeh koji je imao i divljenje je moglo da digne neciji ego a to dovodi do neke vrste laznog osjecaja. Sam DARKO je rekao da je postao zrtva ove vrste razmisljanja. Kada vjerujete da se cijeli svijet vrti oko vas, vrata vam se otvaraju na sve nacine.

Sada zelimo Darku i njegovoj supruzi mnogo srece.