Šta je ovo, DJED joj moze biti: Detalji sa svadbe Mime Karadžića ! Slavlje trajalo 2 dana, sve bilo u luksuzu- EVO O KOME SE RADI

Moramo da kažemo da je Mimo oduvijek bio poznat po svojim raznim avanturama i on je neko koga nazivaju vjeciti nezanja ali malo se govorilo o tome ko je on zapravo a kako su mediji sada prenijeli on je ozenio se ali kako se sve to zavrsilo kada je davno odlucio da stane na ludi kamen to samo on zna i sta se tu desavalo sve.

Osoba je koja nikada nije htjela da privatni zivot bude u javnosti i nije govorio mnogo otome. Samo znamo da su se jako zaljubili. Ona je glumica i upoznali su se kako mediji prenose na Crnogorskom primorju. Njeno ime nije toliko poznato javnosti a to je Suncica Đuric koja je bila jako lijepa i zanosna plavusa.

Nakon nje imao je dosta afera, veza i slicno tome sveme. Uvijek je pored sebe vodio jako zgodne djevojke, a jednu od njih mozete da vidite u nastavku ovog teksta. Nedavno se govorilo o tome da ima novu djevojku Natašu koja mu moze i kcerka biti ali je sam rekao da su dugo godina jako dobro i bliski prijatelji.