Sreća ponovo zakucala na vrata Ražnatovića: Nemanja Gudelj otkrio pol njihove bebice! Anastasija više ne može kriti trudnoću (FOTO)

MLada pjevacica Anastasija Ražnatović je nedavno na svom Instagramu objavila sliku koja je pokrenula veliki broj spekulacija o stanju u kojem se ona trenutno nalazi. Naime sada su njeni pratioci iznijeli uvjerenje da je mozda Anastasija u drugom stanju a tome svemu svjedoce i komentari koji se nizu ispod objave.

Jer kako se cini Anastasija je dozivjela zaista veliku transformaciju sto se tice njenog izgleda. Veliki broj komentara koji isticu njen stomacic koji je zaoboljen mogu da naslute da nismo mi jeduni koji smo primjetili da se mozda desava potencijalna trudnoca ove divne i simpaticne pjevacice.

Ispod njene objave Vanja je od milja oznacio kao “Naj snaa” dok pjevicica svekrva je stavila srce na njenu sliku iako se dosta spekulisalo o tome da njihov odnos i nije nesto dobar. Komenatr koji izaziva najvise paznje jeste od njenog supruga Nemanje Gudelja.

Nemanja je na svoj nacin podijelio misljenje. On je na osnovu emotikona odlucio da stavi do znanja sta misli o toj slici, stavio je ruze, bubamare, srce i lokote.

Ali sada je sve iznenadio kada je umjesto crvenog srca odlucio da stavi plavo srce sto je dovelo do nagađanja da mozda pjevacica sa njim ceka djecaka.