Nakon toliko godina braka RAZVODI SE DRAGANA MIRKOVIC: “Tri godine nikako ne funkcionišemo,vrijeme je za KRAJ.”

Kao bomba je odjeknula vijest da se poznata Dragana Mirković razvodi nakon 24 godine braka a ovo je vijest koju je odlucila i sama da potvrdi i da kaze vise o njoj.-

Kao neko ko je cijeli svoj zivot sve zasnivao na iskrenosti, osjecam sada moralnu obavezu da se obratim javnosti. Sa velikom tugom vas obavjestavam da sam predala zahtjev za razvod braka.- rekla je Dragana te objasnila sledece:

Vec dugo vremena moj i Tonijev odnos nije nesto sto je prije bio te mi prakticki tri godine zivimo odvojene zivote i vise nismo ni pod istim krovom. Uprkos svim tim razlikama za dobrobit nase porodice i radi toga sto sam tako vaspitana odlucila sam da spasim zajednicu koju sam nekada imala i cuvala. Sa vremenom taj jaz je postao sve veci i shvatila sam da svojim najdrazim cinim samo stetu i ostajem negdje na silu gdje nikako ne funkcionise nego je pravo vrijeme bilo da se stavi tacka na brak.

“Ja naravno i dalje ostajem dosljednja svojim principima, nacinu zivota ostajem vjerna svojoj puiblici i prijateljima a prema Toniju cu da gajim postovanje kao prema ocu svoje djece i osobom sa kojom sam provela mnogo lijepih trenutaka i godina.-” rekla je pjevacica.

Radi svega toga ovo je moje jedino obraćanje povodom ovog svega i medijima se zahvaljujem na saradnji te molim za postovanje moje odluike.