Šta je ovim ženama? Hodaju po gradu u ovakvim helankama i sramote se! SVIMA JE MUKA KADA IH OVAKO VIDE (FOTO)

Helanke su sada predmet reakcije u drustvu i svi ovo komentarisu. Naime misljenja pojedinaca su podjeljenja i o tome se govori cesto. Bez obzira da li ste vi osoba koja ovo nosi ili pak ste samo svjedok njihove popularnosti, helanke su sada postale takav izbor u modi i toliko se o tome prica.

Od prije su helanke smatrane jako neprikladnim odjevnim kombinacijama ali danas svjedocimo tome da veliki broj zena bez obzira na godine ili građu sa ponosom nose tajce ali kada vidimo reakcija posamtraca jakoc esto bude drugacija.

Jako cesto mozemo da vidimo da su helanke prihvatljive samo za osobe koje nose koje su jako privlacne dok one druge imaju zabranu da to nose. Ali ovakav pogled sugerira da bi zene i djevojke trebale da izbjegavaju nosenje ovakvih stvari pogotov ako su to neke deblje djevojke ili djevojke koje nemaju izvajano tijelo.

Slike koje smo pronasli, moze se vidjeti da djevojke koje su punije uvijek odluce da nose helanke jer im je u tome udobnije. Postoji sada zabrinutost jer veliki broj zena mladih u svojim odjevnim kombinacijama imaju samo ove tajce i pitamo se da li smo kao drustvo propali.

Oper jasnije je da sada se vise ne stavlja veliki akcenat na sredjivanje i dotjerivanje, da djevojke vise ne biraju posebno i pazljivu odjecu prije izlaska.