Žene koje čiste i peru suđe su jako nesretne u braku i jako loše se provode u krevetu! Najpoznatija psihologinja objasnila sve (ŠOK)

Ovo je tema koja sada istrazuje razne transformacije bračne dinamike, te mozuemo da vidimo sada teme o ulogama muškaraca i zena u domacinstvu. Dok je nekada bio obicaj da muskarci budu ti koji rade i zaradjuju novac za porodicu a danas su muskarci napredovali do toga da aktivno pomazu svojim suprugama da bi se obavljali kucanski poslovi.

kljucni pitanje je do te mjere sada tako da je napravljeno sve i da je velika ravnoteza oko nas. Nedostatak komunikacija u braku je jako veliki problem dok parovi koji se rasporede oko kucanskih poslova. Neravnoteza moze da nastane kada se fokusira najvise na to da muškarac doprinosi.

Jedno od potencijalnih rjesenja koje je predlozenja jeste da se plate usloge ciscenje kuce posebno ako su oba partnera isto zauzeti. Međutim dok je jedan partner zaposlen dok je drugi svaki dan kod kuce postavlja se pitanje kako da se doprinese kucanskim poslovima partnerima koji ne rade.

Balkansi mentalitet cijeni muškarce koji inace uticu aktivno u kucanskim poslovima ali se pita sada kakva je to promjena u tradicionalnim ulogama. Jako ej bitno da postoji komunikacija i to je kljucno da bi se postiglo rjesenje.