ŠTA SE DEŠAVA SA ACOM LUKASOM NAKON PRIVOĐENJA: Nastup na Kopaoniku otkazan, auto ispred policijske stanice u Brusu…

Lokalni mediji navode da je Folker Aca Lukas uhapšen na putu za Kopaonik i da će ostati u pritvoru do jutra.

Lukas se našao u teškoj situaciji kada ga je zaustavila saobraćajna policija i potom uhapsila, jer je uhvaćen da vozi bez važeće vozačke dozvole, što je posljedica njegovih ranijih prekršaja.

Zbog toga je njegov zakazani nastup na Kopaoniku morao da bude otkazan.

U Brusu se u policijskoj stanici trenutno nalazi automobil proslavljene pjevačice.

U nedavnom intervjuu za lokalne medije, hrabro je otkrio svoje najdublje misli i emocije. Pevačica se bavila temama kao što su lične borbe, ritam života, nepredviđeni trijumfi, važnost porodice i navigacija kroz izazovne periode.

Ja sam nesumnjivo emocionalno najstabilnija osoba koju ste ikada sreli. Život je, u svojoj suštini, izuzetno nekompliciran; to je naša ljudska sklonost da prekomplikujemo stvari tražeći nepotrebne složenosti i iznova izmišljajući točak, uprkos činjenici da je izmišljen davno. Ključno je živjeti u skladu sa životnim smjernicama i težiti stvaranju lijepog postojanja. Međutim, važno je priznati da je savršenstvo nedostižan podvig, čak i za one koji posjeduju ogromno bogatstvo. Čak se i cijenjeni princ od Burneje, koji doživljava neobično curenje ulja iz ušiju, nesumnjivo suočava s vlastitim izazovima. Da sam opterećen njegovim nevoljama, ne mogu poreći da bih mogao biti doveden do tačke očaja. Slično tome, ako bi neko izdržao težinu mojih ličnih borbi, i on bi se verovatno našao preopterećen. Bitno je prepoznati da je svakom pojedincu darovana viša sila samo ono što može podnijeti.