Starka šokirala: Obukla minić i čizme preko koljena! Svi se krste kada je vide! “Snežo da li ti ovo priliči?”

Ona je nasa pjevacica koja je oduvijek bila poznata po velikom broju hitova i naravno da je zasluzila i titulu Kraljica narodne mizike. Ona je dobila svoje mjesto. Iako je njena karijera godinama imala uzlazne putanje, sada smo mogli da vidimo da je godinama kao clan ZIRIJA Zvezde Granda zaista se snasla i tu je sa svojim velikim brojem kolega gdje ocjenjuje sposobnosti mladih umjetnika.

Modna zajednica i svi koji su na Instagramu su mjesecima spominjali je i komentarisali njene modne odabire. Medju odabirima mogli smo da vidimo njene cizme koje su uvijek tu izgledale svima kao neka vrsta inspiracije. Tokom gostovanja u Zvezdama Granda je odlucila da skrene sa svog puta i sada se odlucila na neku  opusteniju kombinaciju. Tokom slavne akrijere koja je preko 5 decenija od milja Zvana Snjeguljica je pokazala skroman stil prilikom oblacenja.

Ovdje sada odabir Snezane je bila crna mini haljinica koja je A kroja u kombianciji sa cizmama na visoku petu i to je izazvalo paznju i reakcije javnosti. Dok su mnogi govorili da je njen ukus super drugi su negodovali i rekli da ovo njoj ipak ne prilici.

Kriticira su posebno ciljali ovaj put na odabir njene odjece i rekli su da je haljina koju je obukla jako katk i cizme su previse. Ona je navikla na nagađanja, glasine i komentare koji su pogrdni posebno na drustvenim mrezama ovdje. Razvila je sposobnost i podnosenje negative koja se skuplja. Najvaznije joj je da se ona osjeca jako opusteno i da je sada stvarno samuvjerena i da je sigurna u svoj odabir.