Ovu glumicu je suprug uhvatio u INTIMNOM ČINU sa svekrom i tu u dnevnoj sobi! ROGOVE VEKA MU nabila a on svima javno REKAO

Turska poznata glumica Gokce Bahadir koja je rodjenda 9.studenog 1981 godien je stekla veliku slavu sa svojim radom. Njen talenat je priznat sa mnogo nagrada te je dobijaal i pobjede kao sporedna glumica 2012 godine i 2013 kao i jos jednu nagradu 2014 godine. Uz njenu slavu njen zivot je uvijek bio pod lupom javnosti radi svih desavanja.

Nakon sto joj se desio razvod ona je dozivjela i raspad prvog braka pa je ponovo nasla ljubav a ovaj put je to sve

 

 

bilo sa talentovanih muzicarem. Gokce Bahadir je prvi put stupila u brak 2011 godine i onda godinu poslije su se razveli. Sada je njeno srce kod glumca i voditeljica Ali Sanal.

Njihova bracna sreca se prekinula isto tako sedam mjeseci poslije. Kako su mediji prenijeli razlog njihovog kraja jeste prica koja ne moze da padne na pamat i nekoj najludjoj masti. NAVODNO je Ali vidio svoju suprugu u nekoj poziciji koja mu ne prija sa njegovim ocem, Kemalom koji je iance poznat kao veliki zenskaros ali izgleda da mu ni ona nije mogla da odoli. Njihova atomosfera je pocela nedugo nakon sto je Kemal postao svekar joj. Iako je razlika u godinama vise od 30 godina, cinjenica da je Kemal njen svekar to je sve sookiralo.