Stigle najljepse vijesti koje su se cekale 15 godina! VELIKO SLAVLJE U DOMU SAŠE POPOVIĆE I SUZANE! Ovo je povod, vjerujemo da ce vas srce zaigrati od srece

Godinama unazad smo mogli da pratimo brak Suzena i SAše i po svemu sto smo mogli da vidimo jasno nam je da je skladan. Oni su jedno drugom oduvijek bila velika podrška i kako su i sami rekli to im je sasvim dovoljno bilo da imaju skladan is retan zivot i jedno drugom su velika porodica bila a sve ostalo se moglo napraviti i srediti. Kao sto vidite nakon 15 godina dešava se jedna odluka koja je napravila to da nakon i 15 godina stanke desi se jedna odluka a to je da Suzana je odlucila da se vrati i svojoj karijeri ali i svom pjevanju i u tome da uziva i bude broj jedan kao i do sada.

Nema sumnje da je ona dobila veliku podršku od svojih prijatelja, od svog supruga prije svega a ono sto je svima zapalo za oko jeste jedna slika koja kruzi drustvenim mrežama a vi mozete da vidite i u nastavku. Naime Dejan Milicevic je objavio jednu sliku dje zeli da se zahvali Suzani prije svega na povjeruju i da ona izbacuje sada 9 pjesama i da on ne pamti kada je vidio takvu neku transformaciju, gdje je zena imala 7 razlicitih spotova, Ono sto je jasno sada da ljudi sa nestrpljenjem cekaju kako ce sve to da izgleda a u njihov dom iz dana u dan dolaze cestitke i svi cekaju da vide ovaj perormans.