“Nemojte me pogrešno shvatiti ali moje dete neće ići u školu sa polupismenom decom!” DARA RAZBESNILA NACIJU- Moje dete ide u školu gdje je mesec 2000 eura

Kada se spomene ime Dara Bubamara ljudima koji prate estradu padne sve na pamet. Ona je jedna od onih pjevacica koje imaju karijeru iza sebe ali je skrenula sa nekim skandalima i paznju na sebe i to radi svog ponosanja. Svi znamo da se u nekoliko navrata na drustvenim mrežama pojavljivale slike i to vulgarne i neke upitnog karaktera ali sada o tome necemo govoriti jer to nam nije tema.

Ona je mnogo novca zarađivala od samog pocetka svoje karijere a kako je poznato oduvijek je jako voljela da zivi na visokoj nozi i zaista tu je najvise uzivala. Dara iza sebe ima propali brak ali i sina koji joj je sve na svijetu kojeg jako voli i ona bi njemu dala sev na svijet. SA suprugom je u dobrrom odnosu i to sve radi sina a sada se pojavila informacija da je u emotivnoj vezi sa dečkom koji je dosta mlađi od nje.

Ali Dara je ponovo naljutila sve kada je rekla da njeno dijete ne moze da ide u školu gdje ide pokupismeni ljudi i sto se nje tice ona ce svom sinu da obezbjedi prije svega privatnu i dobru skolu u kojoj ce da bude jako sretan i uspješan i to zeli da mu priusti.