Stiže dječak! Kćerke kreću u srednju školu, a Vojin Ćetković objavio najljepše moguće vijesti! Čestitke dolaze sa svih strana! (FOTO)

Jedna od glumaca sa naše estrade koji iza sebe ima jako veliku karijeru te samim time jedan je od glumaca koji je jako popularan i jedan od najboljih. Međutim on je već jako dugo u bruka sa svojom ujedno i kolegicom a i ona je poznata pjevačica a njeno ime je Sloboda Mićanović.

Oni su jako dugo u braku i imaju kćerke koje sada idu u srednju školu. Međutim bez obzira na to do nas je došla jedna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli proslijedili su čestitke sa svih strana. Radi se o tome da su njih dvoje na društvenim mrežama podijelili informaciju koja je mnoge iznenadila a radi se o tome da oni očekuju prinovu.

Pored toga oni su napisali da stiže dječak i bili su jako sretni. Mnogi od njihovih kolega ali i druge poznate ličnosti su im uputili javne čestitke i samim time nakon toga mnogi su im čestitali jer ovo niko nije očekivao i mnogi su se iznenadili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *