Anastasija nakon prekida sa Gudeljom krenula DALJE! “Neću više da budem nesretna, sada sam zaljubljena i zadovoljna!” Ovo je njen novi dečko! (FOTO)

Anastasije Ražnatović je mlada pjevačica koja je kćerka poznate naše legendarne pjevačice a ona je Svetlana Ceca Ražnatović. Anastasija je svoju karijeru počela prije nekoliko mjeseci i samim time krenula da je gradi jako dobrim putem. Međutim što se tiče njenog privatnog života o njemu se jako često priča te smo ovog puta došli do jedne informacije.

Radi se o tome da je do nas došla informacija nakon njene veze sa fudbalerom Gudeljom. Naime, mnogima je poznato kako je ona bila u vezi sa njim ali prije nekoliko vremena u medijima se pojavila informacija kako je ona njega ostavila. Samim time prije par dana se ponovo oglasila gdje je rekla kako je bila jako nesretna sa njim.

Pored toga dodala kako je ona mlada i kako želi da uživa u životu bez ikakvih prepreka te je dodala kako je sada ponovo sretna i zaljubljena. Ko je to njen novi dečko i o čemu se radi ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *